III. Factory Amatőr Boulder Jam

Előzetes versenykiírás: Helyszín: Miskolc, Factory Aréna, Időpont: 2011. 04. 16. (szombat), Kategóriák: nyílt női, férfi, Nevezési díj: 1500 HUF

A verseny jam jellegű. A versenyzőknek negyven boulder feladatból kell minnél többet teljesíteniük 4 óra leforgása alatt. Megpróbálunk kellemes esti hangulatot kölcsönözni a teremnek fényekkel és zenei kísérettel. 3 dj kever majd hip-hop, dub step és drum and base stílusban. Az első ötven nevező pólót kap. Mindkét kategória első három helyezettjét díjazzuk. Regisztráció: a verseny napján és ideje alatt is folyamatosan.

A résztvevők 18.00-ig próbáljanak befutni…

17.30 : Pályabemutató, szabályok és különböző részletek ismertetése

18:00 – 22.00 : JAM

22.30: Eredményhirdetés

A verseny célja: a helyi, környékbeli és országban mindenütt jelenlévő azon mászó közönség megszólítás, akik kötetlenül kívánnak versenyezni és jó zene mellett találkoznak egymással. Természetesen határt is szabunk a versenynek. Aki már mászott, fiúk közül IX- nehézségű utat rp, lányok közül VIII nehézségű utat rp az mászhat, azonban a versenybe nem nevezhet be.

Mindenkit szeretettel várunk !

Szervező: Factory Aréna, (Bodrogi Zoltán – tel.:+36-30-929-3858)
Írta: Kira, 2011.03.01
A esemenyhez tartozó képek:
Nem tartozik a eseményhez kép!